torstai 6. helmikuuta 2014

Vuoristorata

Viime päivät on ollu aikamoista ylä- ja alamäkeä. Ensiksi tekee mieli luovuttaa koko touhu, antaa vain olla, ja sitten taas hetken päästä on fiilikset kohdillaan ja uusia suunnitelmia kiikarissa. Eilinen päivä oli hyvä esimerkki, aamupäivä meni hyvin, mutta iltapäivällä tapahtui jotain. Pojan kanssa viime ajat on ollu melkoista hampaiden kiristelyä, kaipa tämä on suurimpana syynä siihen, että hermot on kireällä. En ole alkuviikkona edes kunnolla liikkunut, möllöttänyt vaan. Panta kiristi päässä ihan toden teolla ja teki mieli luovuttaa kaiken suhteen. Kaivoin suutuspäissäni joululta ylijääneet suklaatkin kaapista ja mässäsin niitä. Huono olohan siitä tuli ja morkkiskin vielä päälle.

Ja sitten muutaman päivän alamäen jälkeen muuttui matkanteko ylämäeksi. Tarjoutui tilaisuus, jota en jättänyt käyttämättä vaan suunnistin salille. Suklaapäissäni vielä, muutaman päivän tauon jälkeen. Crosstrainerit (jolla yleensä lämmittelen) oli varattuna, joten hipsin juoksumatolle. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Että kerta nyt on suklaatakin mätätty preworkoutiksi, ni kyllähän sitä pitäisi jaksaa. Ja niin tunsin otteen niskassa kovenevan ja juoksin ihkaensimmäisen 4km lenkin, ikinä. Yhteen putkeen. 30 minuuttia. Puuuuuh! Jalat oli melkoista spagettia sen jälkeen, lenkki tuli juostua siis nopeudella 8km/h, vielä muutama viikko sitten jaksoin hädin tuskin hetken tätä vauhtia pitää yllä. Nyt jaksoin, ihme ja kumma. Salilla ei tuntunut olevan ketään muuta, vain minä ja kuulokkeissani Rihanna. Ja kyllä se tuntui ihan tosi hyvältä, varsinkin muutaman perseilypäivän jälkeen.



12 kommenttia:

  1. Jes!
    Onnittelut hyvästä juoksusta:)
    Voin vain kuvitella tuon tunteen :D

    Ja sitten kysymys: Mistä kuuntelet musiikkia ja missä pidät kyseistä laitetta?
    Minulla on nimittäin ongelma, kun pidän rintsikoissa yleensä sitten mp3soittimen, mut puhelin on niin iso, että se on ehkä hankala.
    Ja toisekseen, laitteet on ihan hikimärkiä sen jälkeen. Olen ihmetellyt missä ihmiset pitävät soittimiaan/puhelimiaan treenin ajan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuntelen musiikkia puhelimesta ja ihan samojen ongelmien kanssa oon itekin pähkäilly. Ja mun ratkaisu siihen on se, että kuuntelen musiikkia vain silloin, kun olen juoksumatolla/crosstrainerilla/pyörällä, koska silloin sen puhelimen saa siihen masiinan telineeseen. Muissa laitteissa sitten otan musat pois, koska en jaksa säätää sen puhelimen kanssa. Mulla on myös semmonen käsivarteen kiinnitettävä kotelo, semmonen on aika kätevä, mutta just nyt en tiedä missä se on :D

      Poista
    2. Mullakin on käsivarteen kiinnitettävä kotelo ja se on paras! Ei tarvii enää pähkäillä ja miettiä. Omani ostin Gigantista ja hinta jotain 20-30e. halvemmallakin saa varmasti esim. prismasta yms ku jaksaa etsiä :) suosittelen! Ja kun niitä koteloita saa ihan omalle puhelinmerkille sopivan nii on just passelin kokonen.

      Poista
    3. Näin juuri! Nyt kun asiasta tuli puhetta niin täytyy kaivaa jostain kätköistä se oma kotelo esille :)

      Poista
    4. Tosiaan! Olenkin nähnyt sellasia koteloita joskus! Täytyypäs laittaa hankkien, sillä kyllä tämä vaan on välineurheilua :D

      Poista
  2. Voi kun hienoa! Hurja nainen! Varmasti on mahtifiilis ja suklaatkin tuli "anteeksi annettua" :) Nyt ootkin varmaan sitten vuoristoradan yläpäässä, koitahan jämähtää hetkeksi sinne tai ainakin jarrutella paljon seuraavassa alamäessä! ;)

    VastaaPoista
  3. Jee! Onnea juoksulenkistä! Aivan mahtavaa ja ihana lukea et oot noin fiiliksissä :)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittelinpa blogiini eilen juuri hyvin samanlaisista tuntemuksista. :D Minusta on ihanaa, että tuossa juoksemisessa (juoksumatollakin) voi kehittyä ja vieläpä hyvin nopeasti. On niin huikea tunne, kun huomaa jaksavansa ja varsinkin se hetki, kun ne juoksu tuntuu hyvältä, oi että! :) Muista, että yhdet suklaat toisinaan ei hommaa kaada - tärkeintä on hallinnassa oleva kokonaistilanne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan kanssa sitä että se alkaa tuntua hyvältä. Kyllä se omalla tavallaan jo nyt tuntuu hyvältä, mutta enempi se on vielä sitä ettei tunnu niin kamalalta :D Täytyypä käydä sun blogia kanssa kurkkaamassa :)

      Poista