perjantai 11. lokakuuta 2013

Kotona!

Vaikka itse vihaankin tätä fraasia, niin pahoittelut radiohiljaisuudesta! Täällä on nyt vihdoin asetuttu kodiksi uuteen osoitteeseen ja nettikin on onnistuttu kytkemään linjoille. Kaikki mahdollinen vapaa-aika on käytetty kodin laittamiseen, järjestämiseen, siivoamiseen, uusien nurkkien ihasteluun ja ihmettelyyn. Ei ole takapuolella paljon sohvia kulutettu, satikka netissä roikuttu.

Kaikesta ahdistuksesta ja stressistä huolimatta muutto sujui hyvin ja oli kaiken ponnistuksensa arvoinen, on ihana olla kotona :) Vie kuitenkin varmasti hetken ennenkuin "normaali" arki alkaa rullaamaan.. Herkkuja ja "huonoa" ruokaa on kulunut melkoisia määriä, josko sitä ensi viikolla saisi itsestään taas niskasta kiinni. Jotenkin kaikki energia tuntuu menevän asuntoon ja ruoka on toissijainen, pääasia että nälkänsä saa pois. Mieluiten helposti ja nopeasti. Inhottaa kuitenkin tämä vetämätön olo, ja jatkuva herkkuhimo! Mistä se muuten johtuukaan.. heti kun antaa vähän köyttä ja periksi herkuille ni voisi syödä koko ajan jotain hyvää? Inhottavaa. Eilenkin illalla kolusin kaappeja kiroten, että eikö mitään hyvää olisi? Jotkut pussinjämät sitten söin siihen pahimpaan sokerinälkään. Pakko nykäistä tiukka linja taas kehiin, menee muuten ihan överiksi kun ei tuota itsekuria näytä olevan nimeksikään.

Lenkkipoluille en varsinaisesti ole vielä ehtinyt, mutta hieman on ympäristöä jo pojan kanssa päästy tutkailemaan. Tekisi mieli ulos kunnolla lenkkeilemään ja ihastelemaan tuota tajuttoman kaunista luontoa. Täytyy varmaan sysätä ukolle joku ilta lapsenvahtivuoro ja painua pihalle. Se todistetusti tekee niin hyvää!

Miten teidän muiden viime viikot ovat sujuneet, oletteko muistaneet nauttia elämästä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti