keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Pussipäivä nro 2

Eipä ollut eilinen mitenkään hehkeä päivä. Voi jösses tää on rankkaa. Illalla oli ekan kerran sellanen olo ettei ollu nälkä, koko muun päivän ajan heikotti, oksetti ja teki mieli syödä ruokaa. Varmaankin tämä illan ´hyvä´ olo johtui siitä että söin illalla ruokaa. Söin samoja pusseja ku ekanakin päivänä, mutta illalla korvasin yhden pussin ruoalla. Söin tomaattia, kurkkua, rasvatonta raejuustoa ja 2 ohuen ohutta kanafilettä.

172kcal

Ja se teki niin hyvää! Nälkä lähti ja itseasiassa pysyi ihan koko illan poissa. Ei ole mitenkään kovin vahvat fiilikset tän suhteen, sen verran ikävä olo oli eilen ettei tee mieli jatkaa. Mutta hetki kerrallaan, vielä en ole luovuttanut.. 

Nyt tämä kolmannen päivän aamu vaikuttaa ihan hyvältä, nälkä ei ole. Vielä. Toivotaan ettei heikotustakaan tule!

2 kommenttia:

  1. Voi tsemppiä sulle! Mä kokeilin kerran tota pussitouhua, kolmannen päivän jälkeen luovutin, kun puntari näytti ENEMMÄN kuin alkupunnituksessa?!?! Enivei, jos paino lähtee ja olo ei ole ihan kauhea, niin kyllähän tuo on hyvä pikku lisäys motivaatioon. Itse en siihen kuitenkaan pystynyt, keho sanoi stopin :) Onnea siis matkaan! Kerro miten menee lähipäivinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista! On tää melkoista.. Vielä en uskalla paljoa hurrata, mutta olo on kyllä jo paljon parempi. Nälkä ei enää kurni jatkuvasti ja muutenkin jaksaa jo tehdäkin jotain. Mutta huh, jos sitä nyt edes tän viikon jaksais, ni on jo melkoinen saavutus! Kyllä se ruoka on vaan niin hyvää, piru vie!

      Poista