tiistai 16. huhtikuuta 2013

Pussipäivä nro 1

Ei tämä pussielämä helppoa ole, ihan niinkuin arvelinkin. Eilinen päivä meni kuitenkin ihan kivasti, paitsi että illalla olin älyttömän väsynyt ja oli hieman huimaava olo.. Söin ohjeistuksen mukaiset viisi annospussia suklaapirtelöä, joista tulee 560kcal. Lisäksi söin minä päivällisenkin!

Tomaatti ja kaksi porkkanaa

Hullun hommaahan tää on :D Mutta josko sais semmonen kunnon sysäyksen tähän touhuun! Rupesin tänään miettimään, että hiukka reilu 5kg ja mun paino alkais numerolla 8! Ihan hurja ajatus.. Mutta ihana sellanen. Ja tänä aamuna yllätys oli melkoinen. Eilen aamulla paino oli siis 95,7kg ja arvelinkin että nyt päästäisiin laittamaan uusi ruksi 95kg alittamisesta. Mutta meinasin lentää isolle pepulleni, aamupaino 94,2kg!! Siis nesteitähän nuo hävinneet kilot varmasti pitkälti ovat, vaikka en ymmärräkään miksi nesteitä lähtee noin paljon tai mistä ne lähtee. 1,5kg yhdessä vuorokaudessa! Eilen janotti niin pirusti ja vesi vie nälkää niin hyvin että join varmaan ainakin 3litraa päivän aikana.. Joten valaiskaa jos tiedätte, mistä ne nesteet lähtee? :D 

Odottelen että se kuuluisa ketoosin energinen olo alkaa.. :D No ainakin nyt aamulla on paljon parempi olo kun eilen illalla. Mutta voipi olla etten ihan pelkkää pussimeininkiä kauan jaksa.. Varmaankin syön ainakin yhden aterian päivässä ellei sitten olo tästä kohennu huomattavasti jahka keho menee ketoosiin. Tai ainakin tuolla lailla vihanneksia lisäksi. Ohjeistus sanoo, että kunhan energiamäärä on alle 800kcal niin elimistö pysyy ketoosissa. Joten hyvin sitä voi jotain lisäksi syödä, kun kerta pusseista tulee 560kcal. 

Uh, jotenkin olen nyt aivan innoissani tästä touhusta. Vaikkakin nesteitä lähtiski, ni kyllähän tuollanen pudotus motivoi jatkamaan. 

2 kommenttia:

  1. Ketoosidieetillä lähtee ekana maksan glukoosivarasto tyhjäksi. Itsellä lähti 1,9kg. Usein se tulee dieetin lopetettua takaisin, mulla tosin tuli vaan 300g, koska varasto täyttyykin niin hitaasti, ettei plussausta välttämättä tule.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelinkin että sä osaat vastata! :) On tää melkoista.. nyt on tehny kaikkea mahdollista mieli viime tunnin, nälkä vaan kurnii. Huh, helpottaako tää?!

      Poista