torstai 4. huhtikuuta 2013

Huono ja hyvä päivä tappelivat, hyvä voitti

Eilen oli aikamoinen päivä. Poika tekee vissiin hampaita, kiukkuaa, nukkuu ja syö huonosti ja tän mamman pinna on ollu melkoisen kireellä! Koko päivän taistelin yhdestä sun toisesta asiasta muksun kanssa ja kun mies tuli kotiin ni suunnilleen samalla ovenavauksella painun salille korvista nousevan savun kera. Ja arvatkaapas mitä, sieltä tuli kotiin aivan eri ihminen! Kyllä täytyy sanoa, ettei sitä koskaan oikeen ole kunnolla aiemmin tajunnu kuinka hyvää se liikunta tekee. Joo joo tottakai lenkin jälkeen on hyvä olla, mutta enempi se on mulla varmaan ollu sitä tyytyväisyyttä, että on jaksanu ylipäätään lenkkeillä. Nyt sen sijaan, että olisi vaan tyytyväinen, on oikeesti hyvä olo liikunnan jälkeen. Salilla virtaa oli ku pienessä possussa (ja sen näköinenkin taisin olla), apinan raivolla nostelin painoja ja kädet varsinkin sai kuulla kunniansa, sen verran tärisytti salin jälkeen. Salilla poljin ensin 20min, sitten kaikkea muuta hikikarpalot otsalla, eritoten keskityin yläkroppaan. Kokonaisaika salilla 50min. Mutta tämä ei riittänyt, siispä mars altaaseen, missä vesijuoksua 20min ja uintia 20min. Jees!




Tuossa ylhäällä salilla saadut tulokset, laskeskelin että kokonaisuudessaan polttelin sellaiset 700 kcal. Vaikka tuo kalorimäärä tuntuukin hyvältä niin kaikista ihaninta oli SE tunne. Ja sen virkeä nainen joka kotiin palasi, joka jaksaa kuunnella poitsun kitinää taas hiukkasen paremmin. Eilen meni myös ruokailut melkoisen penkin alle, tulee tehtyä hyvin huonoja päätöksiä kun muutenkin on hermo kireellä, lounaaksi söin iguanassa lounasbuffetissa, sis. pizzaa 4 pienehköä slicea (huom. ennen olisin aivan varmasti syönyt paljon enemmän, oli hyvää...) ja päivälliseksi tattadaaaa marjapiirakkaa. Mutta, onneksi päivän kalorit ei nyt kuitenkaan noussut ihan pilviin, muuten söin hyvin vähän päivän aikana.

Tämä päivä on onneksi alkanut paljon paremmin, aamulla kaurapuuroa, lounaaksi kanaa ja salaattia ja nyt lähden välipalan tekoon (maitorahkaa, mansikoita, kiiviä, auringonkukansiemeniä ja tilkka hunajaa) mikä tulee näyttämään suunnilleen tältä, namsk!


Ja vielä lopuksi.. Vaikka punnituspäivä on yleensä maanantai, käyn aina silloin tällöin muutenkin vaa'alla. Vaikka liiallista ramppaamista pitäisi välttää.. Mutta tänään vaaka näytti 95,7kg! Olisi aivan superihanaa saada pian laittaa uutta ruksia tuonne listaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti