maanantai 11. maaliskuuta 2013

Viikkokatsaus

Maanantai: Kuntopyörä 25min + kävely 2km (30min)
Tiistai: Vesijuoksu 25min
Keskiviikko: Kävely 3km (40min)
Torstai: Kävely 2,7km (30min)
Perjantai: Kävely 5,3km (1h)
Lauantai: -
Sunnuntai: -

yht. 3h 30min

Höh. Ompahan tullut liikuttua melkoisen vähän. Mutta arvasin että näin tulee käymään, on ollutkin viikolla hurjasti ohjelmaa. Pääasia, että on kuitenkin liikkunut ja useana päivänä! Ja ei eilinenkään ollut mikään sohvallamakoilupäivä, päin vastoin koko päivä tuli oltua jalkojen päällä. Harmittaa kuitenkin ettei salilla ole pahemmin kerennyt käydä. Yritän tänään päästä.. saa nähdä miten käy. Tekisi kauheasti mieli! Huono juttu vaan on se, että iltaisin kun mahdollisuus salillakäyntiin olisi, alan olla jo niin väsynyt päivän juostuani tuon pojan perässä, että enemmän tekee mieli nukkumaan kun salille. Jos vain pääsisi useammin päiväsaikaan salille ni energiaa riittäisi ihan eri tavalla ja treenistäkin saisi paljon enemmän irti. Toki kun vaan salille itsensä saa niin jostain sitä energiaa aina tulee, mutta minulla ainakin ihan eri tavalla, iltaisin sitä ei vaan meinaa riittää. Sinäänsä ei mikään ihme, näillä yöheräilyillä ja aikaisilla aamuilla..  huoh.


Syömiset on mennyt vähän niin ja näin, pääosin tullut syötyä ihan fiksusti, mutta muutamat syömiset olis voinu toki jättää väliin.. Aamu on kuitenkin joka päivä alkanut puurolla ja välipalojakin olen yrittänyt muistaa syödä. Vaaka on näyttänyt että oikeaan suuntaan ollaan menossa, tosin hissukseen. Mutta hyvä niin!


Tavoitteena tälle viikolle; enemmän kuormittavaa liikuntaa. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :) Mä ainakin päätin että tästä viikosta tulee hyvä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti