lauantai 16. maaliskuuta 2013

Lauantai-illan namut

Aamulla väsytti, vaihteeksi. Kuitenkin pidin tiukasti suunnitelmastani kiinni ja olin klo 9 salilla vaikka teki mieli jäädä hörppimään kahvia sohvan nurkkaan viltin alle. Ja hyväähän se taasen teki, energiaa tuli lisää sitä mukaan kun salipaidan selkä kastui, ihanaa. Muutenkin tykkään käydä salilla aamuisin tai päivisin, kun itsellä riittää yleensä energiaa ja salilla on hiljaista. Aamupalaksi puuroa ja salin jälkeen maistui iso tonnikalasalaatti, mukana myös fetaa, kananmuna ja cashew-pähkinöitä, namm!


Välipala jäi taas tänään valitettavasti välistä, mutta päivälliseksi on tiedossa uunilohta ja vihanneksia. Olen kyllä tyytyväinen näihin omiin syömisiin, parempaan suuntaan ollaan menty ja roimasti. Herkut on jääny pitkälti pois ja pastaa/perunaa/riisiä tulee syötyä todella vähän. Kaurapuuron olen syönyt joka aamu ja se maistuu jopa hyvältä. Rahkaa ja marjoja tulee syötyä lähes joka päivä. Hyvä minä! Tänään palkitsenkin itseni, käytiin äsken ostamassa lauantai-illan kunniaksi irtokarkkeja.. Jos sitä muutaman ;) Ihanaa viikonloppua! 

Edit: Tälläisiä meni äsken ehkä 2-3 samanlaista satsia. Maistui hyvälle, mutta huono olo tuli heti. Semmonen ällömakea olo. Yäh.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti